Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

петък, 15 януари 2010 г.

Днес

Вече цял свят знае за бъдещото бебе, или бебета…
Реакцията на семейството беше…писъците и скачането на сестра ми, виковете от радост на Хуанхо, хлипането на майка ми, философстването на дядото Хесус, че и дядо Хосе който има фобия към бебета, се обади специално да каже, че за пръв път ще бъде дядо,т.е приема да бъде дядо…
Всички приятели и познати ни се обадиха да поздравят или изпратиха съобщения…Благодаря още веднъж на всички! Много е трогателно да видиш толкова подкрепа и доброжелание! :)

Решихме, че сега е момента да си вземем почивка, преди да почне да расте корема и да не можем никъде да отидем поне една година. А и бяхме приготвили пари за четвърти опит и понеже имахме късмет да не трябва да ги ползваме с тази цел, решихме да ги похарчим за заслужена почивка :) Отидохме в една агенция за пътувания и си избрахме Тенерифе за една седмица след като се прибере майка. Те с Хосе сега отиват също на Канарските о-ви , това им беше подаръка от нас за рождените дни, предимно 50 годишнината на майка ми. Та решихме и ние да отидем горе долу в тази посока когато се върнат те, не можем да оставим ателието затворено и трябва да се редуваме та да има поне една от нас.

Днес отидох в клиниката и занесох бонбониери, сладки, шампанско и москател…Исках да изкажа благодарността ни с Беатриз. Винаги са били много мили с нас, и когато виждаха, че ме е страх или, че ме боли, винаги проявяваха разбиране…Много съм доволна от тях!
Но, въпреки това се записах и за социалното осигуряване, за сега ще ходя и при тях, но после смятам да мина изцяло при социалното, няма смисъл да плащам толкова пари като това вече мога да го имам гратис.
Първата ехография трябваше да бъде на 9-ти февруари, но точно тогава ще сме на път и трябваше да избързат, така, че на 5-ти ще имаме първата снимка на бейби и ще ни кажат цитирам „как са и колко са” хихихихиииии… И да, имахме два фоликула, това е факт, няма да е никак чудно ако се окаже, че са две… Сутринта в 12 имам среща при акушерка която ще ни следи от социалното и след обяд в 17 сме при Лаиз, ще мога да съпоставя грижите и разликите и ще реша дали си струва да продължавам да ходя в клиниката…

Дадоха ми три кутии фосфорна киселина, трябва да пия през почти цялата бременност.
За сега не усещам нови симптоми, с изключение на това, че съм доста уморена...
Вчера си гледах половин час бебето в черното прозорче отляво :) Знам, че не е нашето но е в подобен етап на развитие и :))))))))))))))))))))))))))))) А цяла нощ гледах документални филми за развитието на бебетата. Сега нашето тежи 3 грама и е дълго 4 милиметра :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар