Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

сряда, 9 декември 2009 г.

В петък инсеминация.

Днес на прегледа се видя окончателно , че имаме един голям фоликул. Другия, малкия не се е развил най-накрая. Така, че слаби надежди за успех.

Но за това пък резултатите от кръвните проби са идеални и се видя, че всичко е наред и се предполага, че трябва да произвеждам яйцеклетки като хората, друг е въпроса дали ще имаме късмет. Но поне сега вече знаем, че е въпрос на късмет а не на можене или не можене.
Всичко би трябвало да е наред според резултатите така, че в петък инсеминация!

Тази вечер в 10 си бих инжекцията за счупване на фоликула и според думите на доктора, 36 часа след тази инжекция е идеалния момент за инсеминацията. За тези 36 часа, фолукула ще се счупи и яйцеклетката ще излезе и ще се спусне към тръбите...Да видим дали ще стане този път.

Ако нещо научих от предния опит е: първо, да не си правя илюзии и второ, много важно, че в момента на инсеминацията трябва да пия нещо...Даже се замислям да се разтърся за нещо по силно....Лаиз каза, че мога да пия нещо натурално, но не успокоителни както мислех аз.

Имам един ден да намеря нещо натурално което да ме държи в транс или поне да съм леко замаяна та да не се стегна пак и да оплескам работата...Приемам предложения за успокоително което да е натурално а не химика и да върши същата работа...

Няма коментари:

Публикуване на коментар