Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

четвъртък, 15 октомври 2009 г.

Свърши се с прегледите


Вчера беше най-тежкото изследване. Мина…Но се радвам, че няма да ми се наложи втори път да мина през това. Беше ужасно! Наистина отвратително и супер, супер, супер… гадно!
Добре, мина и свърши и после цял ден, че и днес цял ден съм като пребита.
Изследването се състои в инжектиране на една течност в тръбите на матката и същевременно се прави радиография която показва дали са проходими…

Ами днес ни казаха резултатите и за щастие всичко е наред, започваме скоро.

От утре започвам да пия едни витамини и киселини.
След няколко дни се очаква да ми диоде цикъла И на 5-тия ден започвам да пия други хапчета които са за стимулиране на производството на яйцеклетки. Това лечение е по-евтино и първото което ще опитаме, ако не стане с това , ще преминем към друг вид медикаменти, които са във вид на инжекции които се предполага , че трябва да си бия сама в корема…Дано не се наложи!!! Но разбира се ако се наложи ще правя каквото е нужно.
Няколко дни след приключване на лечението, ще е първия опит и след това да видим…

Току що получихме новината, че бебето на нашите приятели Амед и Меpседес, е момче, тя е бременна в петия месец и са само една от двойките наши приятели, които ще имат бебе скоро. Напоследък около нас се оформя истински baby boom. Дали защото, сега забелязваме и се обкръжаваме съзнателно с такива двойки, просто се случва.

Доброто е, че после децата ще растат заедно и ще си играят докато ние с родителите се разбираме чудесно.
Не всичките ни приятели са хомосексуални двойки, както е случая с Амед и Меpcедес, имаме още няколко приятелски семейства, които са хетеросексуални двойки с деца.

Не сме и не искаме да ставаме гето така, че не се делим в затворени групи. Общуваме с хора които ни харесват, без значение от сексуалната ориентация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар